Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Έρχεται δωρεάν wifi σε 20 σημεία του Πειραιά

Πρόσβαση σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ θα έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πειραιά σε 20 κεντρικά σημεία του δήμου.
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος υπέδειξε στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων τα εξής 20 σημεία, λόγω του πλήθους που συγκεντρώνουν:
Πλατεία Κοραή, Πύργος, Ναυτικό Μουσείο, Πλατεία Αλεξάνδρας, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Άγιος Σπυρίδωνας, Άγιος Διονύσιος, ΗΣΑΠ, Άγιος Νικόλαος, Πλατεία Τερψιθέας, Πλατεία Κανάρη, Βοτσαλάκια και στη γύρω περιοχή, Προφήτης Ηλίας, Μικρολίμανο, Δελφινάριο, Μανιάτικα, Πλατεία Μεταμορφώσεως, Καμίνια και λιμάνι του Πειραιά.
Προηγουμένως, ο κ. Μιχαλολιάκος είχε λάβει επιστολή από το αρμόδιο υπουργείο, με την οποία του ζητήθηκε να υποδείξει τα σημεία του δήμου που συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο και εκείνα στα οποία οι δημότες παραμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα.
Η συγκεκριμένη παροχή θα δοθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για χορήγηση δωρεάν ασύρματου ίντερνετ σε όλη τη χώρα.
Από τον γενικό γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Μενέλαο Δασκαλάκη διευκρινίστηκε ότι οι δήμοι δεν θα επιβαρυνθούν στο ελάχιστο οικονομικά από την εγκατάσταση και τη λειτουργία του δικτύου.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com