Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Football About Sports Expo, 20-22.3.2014, στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας.Tον Μάρτιο ένα νέο σημαντικό γεγονός κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά εκθεσιακά δρώμενα!  Πρόκειται για τη Football About Sports Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Η σημαντική  Business 2 Business Έκθεση απευθύνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από τη Super League έως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα), σε ομάδες από όλα τα αθλήματα καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός και ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας.

Επιπλέον, στα πλαίσια της έκθεσης έχει προγραμματιστεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων από κορυφαίους εισηγητές,.

Η Football About Sports Expo, υπόσχεται για όλους τους συμμετέχοντες  και επισκέπτες σ’ αυτήν, λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου της Έκθεσης και σας παρακαλούμε θερμά, στο  πλαίσιο των δυνατοτήτων σας, να ενημερώσετε τις εταιρείες-μέλη του Επιμελητηρίου σας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε σχετικούς με τους παραπάνω τομείς, ώστε είτε να συμμετάσχουν ως εκθέτες εφόσον είναι εισαγωγικές ή παραγωγικές εταιρείες, είτε να επισκεφθούν την Football About Sports Expo, εφόσον είναι επιχειρήσεις λιανικής ή επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο με δεδομένο ότι η συμβολή σας αυτή θα είναι καθοριστική και θα συμβάλλει στην αρτιότερη οργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος της Άνοιξης.

 Βαγγέλης Χαραλάμπους
Γενικός Διευθυντής Be  Best
Αθηνάς 34, Ίλιον 13122
Τηλ: (0030)210-2626267,
Fax: (0030)210-8250130
Web: www.be-best.gr
E-mail: info@be-best.gr

http://www.ebeth.gr/pages/details/football-about-sports-expo-20-2232014-sto-stadio-eirinis-k-filias,20809

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com