Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πίτας του ΠΑΣΕΕΔ στον Πειραιά

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 7 το απόγευμα ο ΠΑΣΕΕΔ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε εκδήλωση στον Πειραιά.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΠΑΣΕΕΔ.

"Αγαπητοί συνάδελφοι , συνεργάτες και φίλοι του κλάδου όλων των Επιχειρήσεων του Δικύκλου.

Ο πρόεδρος Κος Σπηλιώτης Μιχάλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Σωματείου «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων- Επισκευαστών- Ποδηλάτων- Ανταλλακτικών-Αξεσουάρ-Κρανών και Ειδών Ένδυσης-Υπόδησης» με διακριτικό τίτλο «ΠΑΣΕΕΔ» , εκπροσωπούμε πλέον Πανελλαδικά όλο τον κλάδο του Δικύκλου, βάσει της υπ αριθμόν 138/2013 Διαταγής του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Έχουμε την τιμή και σας προσκαλούμε στην εκδήλωση Ημερίδα Ενημέρωσης και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το Νέο έτος 2014.

Έχουν προσκληθεί προσωπικότητες για ομιλητές της Πολιτείας, του Ελληνικού Εμπορίου όπως ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου «ΕΣΕΕ» και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά «ΕΒΕΠ» κος Κορκίδης Βασίλης, αλλά και προσωπικότητες του κλάδου Δικύκλου για ενημέρωση σας εν όψει της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης για το μέλλον των επιχειρήσεων μας.

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί την 20η Γενάρη 2014 , ημέρα Δευτέρα με ώρα προσέλευσης 19.00μμ και με ώρα έναρξης 19:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά «ΕΒΕΠ», επί της οδού Λουδοβίκου 1 στην πλατεία Οδησσού (ηλεκτρικός σταθμός Πειραιά στο Λιμάνι).

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου Δικύκλου, Μοτοσυκλετών, Ποδηλάτων και συνεργείων καθώς και τις Αντιπροσωπείες Διανομείς Δικύκλων, Εισαγωγείς και  Εμπόρους Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Κρανών και ειδών ένδυσης και υπόδησης Πανελλαδικά να παρευρεθούν στο κάλεσμα μας. Η παρούσα κατάσταση που  διανύουμε επιβάλει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ συσπείρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Σας ευχόμεθα καλές γιορτές και το νέο έτος 2014 να είναι γόνιμο για τις επιχειρήσεις μας, για τις οικογένειες μας και για το προσωπικό μας.
Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για την γιορτή μας στην κοπή της πίτας του κλάδου μας.

Με εκτίμηση και πλείστη τιμή για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΕΔ

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
Σπηλιώτης Μιχαήλ       Κονδύλης Ιωάννης"

mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com