Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Ακυρώθηκε η ημερίδα στο ΣΕΦ στις 22/1/2014

Κόπηκε μία ημερίδα, σεζόν δύο αγώνων στον κλειστό

Κάθε χρόνο και τρισχειρότερα. Η αγωνιστική σεζόν στον κλειστό στίβο των τριών αγώνων με τις δύο ημερίδες και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπως είχε ανακοινώσει με ικανοποίηση η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, συρρικνώνεται. Οι τρεις επίσημοι αγώνες έγιναν δύο, καθώς ακυρώθηκε η πρώτη χρονικά ημερίδα που είχε προγραμματιστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 22 Ιανουαρίου.

Μερικές εβδομάδες πριν η αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ είχε φύγει από τη συνάντηση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διοίκηση του ΣΕΦ απόλυτα ευχαριστημένη, πιστεύοντας πως εξασφαλίζοντας τρεις επίσημους αγώνες, είχε επιτελέσει στο μέγιστο την αποστολή της.

Δηλαδή, σε μια περίοδο δύο μηνών, με τρεις αγώνες. Όμως στον ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκαν ότι η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αρνείται να προπονηθεί σε άλλο χώρο πλην της κεντρικής σάλας του ΣΕΦ στις 22 Ιανουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» δύο ημέρες μετά αγωνίζονται εκτός έδρας με την Λαμποράρ Κούτσα για την Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες που προγραμμάτιζαν να αγωνιστούν, απλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή για την ημερίδα στις 2 Φεβρουαρίου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 8 και 9 του ίδιου μήνα.

Και βέβαια το πρόβλημα δεν είναι η ξαφνική απαίτηση ενός επαγγελματικού τμήματος, αλλά η απουσία αντίδρασης από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, αλλά και η πλήρης αδιαφορία για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από την πλευρά της πολιτείας, που χρόνια τώρα δεν μπορεί να εξασφαλίσει το αυτονόητο, ένα χώρο που θα φιλοξενεί σταθερά αγώνες.

Ο στίβος ημέρα με την ημέρα μικραίνει, Και η εικόνα στην προπονητική ημερίδα το Σάββατο (11/1) στο ΟΑΚΑ ήταν χαρακτηριστική. Αγώνες σε οικογενειακό κλίμα, σε ένα χώρο δίχως θέρμανση, απαγορευτικό για όποιο φίλαθλο θα ήθελε να παρακολουθήσει στίβο, με παρόντες προπονητές και στελέχη του ΣΕΓΑΣ.

Επιστροφή με 4.35μ η Στεφανίδη

Στο μεταξύ κάπου αλλού, εκεί όπου ο ένας αγώνας διαδέχεται τον άλλον, η Κατερίνα Στεφανίδη μετείχε σε μίνινγκ στο Κολοράντο ξεπερνώντας τα 4.35μ στο επί κοντώ. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μετά τη μακρόχρονη απουσία της λόγω τραυματισμού για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ζει στις ΗΠΑ. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αμερικανίδα Τζένιφερ Σουρ, που ξεκίνησε τη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 4.55μ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10552&subid=2&pubid=129607414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com