Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό»

«Είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό» είναι το θέμα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, (είσοδος από Ελ. Βενιζέλου 12Α).

Στην εκδήλωση που  είναι αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά, ο κ. Μιχαλολιάκος θα βραβεύσει τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων, για το σημαντικό έργο και την προσφορά τους στους μαθητές των Ειδικών Σχολείων του δήμου.

Στη συνέχεια, θα μιλήσει ο  Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Πειραιά

κ. Γεώργιος Μπαλαμώτης, με θέμα: «Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πειραιά» και οι Διευθυντές των Σχολείων θα παρουσιάσουν τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.

Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην εκδήλωση, θα δώσει η χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, που θα παρουσιάσει παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com