Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση προϊόντων για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Πειραιά συγκεντρώνει, Τρόφιμα – Είδη Ρουχισμού - Φάρμακα - Βιβλία - Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, τα οποία θα παραδώσει στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.        

     
“Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών. Φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες σε μια σύγχρονη κοινωνία.”
   
     Την Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-14:00 εκπρόσωπος του Συλλόγου μας θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου για να παραλάβει τη δωρεά σας.

Τα είδη θα πρέπει να απευθύνονται σε κορίτσια ηλικίας 6 έως 18 ετών.

·        Τρόφιμα (όπως ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, φρυγανιές κ.λ.π.) που δε χρειάζονται ψυγείο. Εκτός από Μακαρόνια-Ρύζι-Γάλα, τα οποία παρέχονται μέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος στο ίδρυμα.
·        ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ (καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση). Εκτός από μεταχειρισμένα εσώρουχα και παπούτσια, για λόγους υγιεινής.
·        Φάρμακα (κυρίως παυσίπονα αλλά και παραϊατρικά είδη όπως: οινόπνευμα, γάζες, τραυμαπλάστ, επίδεσμοι κ.λ.π.)
·        Βιβλία (για κορίτσια 6-18 ετών)
Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας (όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα κ.λ.π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com