Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

«Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης»

Ο Δήμος Πειραιά, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», στη Χριστουγεννιάτικη δράση: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης», συγκεντρώνουν παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ΣKAΪ, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί», σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά, συγκεντρώνουν παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Τα δώρα θα είναι για παιδιά όλων των ηλικιών.

Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή μας η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com