Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Στο κεκλεισμένων ΣΕΦ και όχι σε άλλη πόλη

Όπως έχουμε αναφέρει, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ασκήσει έφεση τόσο για την τιμωρία της έδρας του (μία αγωνιστική), όσο και για την αυστηρή ποινή που επιβλήθηκε στους Γιώργο Πρίντεζη (τρεις αγωνιστικές) και Μίρζα Μπέγκιτς (τέσσερις αγωνιστικές) από την Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να μειωθεί η ποινή τόσο για το γήπεδο τους, ευελπιστώντας να παίξουν με κόσμο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους στην Euroleague, αλλά και να πέσει η "βαριά" τιμωρία στους δύο παίκτες τους.


Η είδηση όμως είναι στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει πως στο ενδεχόμενο που δεν γίνει δεκτή η έφεση στο κομμάτι της έδρας, τότε δεν θα ζητήσουν να παίξουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους σε άλλη (μακρινή) πόλη της Ελλάδας (στην Κρήτη για παράδειγμα) ή στην Κύπρο, αλλά θα προτιμήσουν να αντιμετωπίσουν την Σιένα στις 12 Δεκεμβρίου στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Και αυτό, με το σκεπτικό πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν με μακρινά ταξίδια, τα οποία θα τους βγάλουν εκτός προγράμματος. Άλλωστε, έχουν κατακτήσει μαθηματικά τόσο την πρόκριση στο TOP-16, όσο και την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Το ζητούμενο, βέβαια, για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι να να μειωθεί η ποινή και να αγωνιστεί η ομάδα με τον κόσμο της στο ΣΕΦ κόντρα στην ιταλική ομάδα.

 redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com