Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣΠ: Η ανθρωπιά έβαλε "γκολ"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Σαββατοκύριακο Αλληλεγγύης» που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Το Σάββατο και την Κυριακή 15-16.12.2013 συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων καθώς και χρήματα, που επίσης θα γίνουν τρόφιμα, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη διάρκεια του διημέρου ακούσαμε πολλές φορές ότι είναι πολύ καλό που το ποδόσφαιρο δείχνει και το άλλο, το κοινωνικό του πρόσωπο. Εμείς πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να προσφέρει χαρά σε όσους ασχολούνται με αυτό. Άρα παρόμοιες κινήσεις είναι συνυφασμένες με τη φύση του.

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Η ΕΠΣΠ ευχαριστεί τους Δήμους και τις υπηρεσίες τους για την αρμονική συνεργασία στη διαφήμιση και την περισυλλογή των τροφίμων καθώς και τους τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάστηκαν εθελοντικά προσφέροντας ώρες από την ξεκούρασή τους.

Επίσης, σε ανακοίνωσή της η Ενωση ευχαριστεί:


Τα σωματεία και τους φιλάθλους για την μαζική συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τους θυρωρούς – ταμίες των γηπέδων που επίσης εργάστηκαν εθελοντικά.
Τις εταιρείες: «ΜEΛΙΣΣΑ–ΚΙΚΙΖΑΣ», «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» για την γενναιόδωρη ανταπόκρισή τους, όπως επίσης  την αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ελεύθερης  ΕΡΤ, που βρέθηκαν στο γήπεδο Ρέντη, και μας παρέδωσαν τρόφιμα.
Την «ανώνυμη Κυρία» που πουλούσε αναψυκτικά, πατατάκια και ξηρούς καρπούς στην είσοδο του γηπέδου στην Οριζομύλων, η οποία μόλις πληροφορήθηκε το λόγο της συγκέντρωσης των τροφίμων γέμισε μια σακούλα αναψυκτικά και πατατάκια, από το «εμπόρευμά της», και την τοποθέτησε μαζί με τα υπόλοιπα τρόφιμα.
"Η συμμετοχή και η ανταπόκριση όλων σας αποτελεί πηγή έμπνευσης και κίνητρο για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε", καταλήγει η ΕΠΣΠ.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com