Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Στο ΕΒΕΠ το σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων

Το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων παρουσιάζεται στο ΕΒΕΠ
Το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) παρουσιάζουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:00, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. (Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού – Πειραιάς).Oπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σκοπός της παρουσίασης, την οποία θα προλογίσει ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Στ. Κομνηνός, είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν με τη λειτουργία και χρήση του νέου αυτού εργαλείου ανάπτυξης και διαφάνειας. Για τους υποψηφίους συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς, όλη η επικοινωνία και διαχείριση θα γίνεται ηλεκτρονικά και με μικρότερο κόστος.
Ειδικότερα, καθώς θα γίνεται ηλεκτρονικά η υποβολή της προσφοράς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πιστοποιητικά θα αναζητούνται αυτεπάγγελτα, το σύστημα εξασφαλίζει ευρύτερη δυνατότητα συμμετοχής, λόγω της μείωσης του κόστους αλλά και απόλυτη νομική διασφάλιση και διαφάνεια.
Πεδίο εφαρμογής είναι η εκτέλεση έργων, η προμήθεια αγαθών και η παροχή υπηρεσιών σε όλα τα στάδια και ανεξαρτήτως διαδικασίας ανάθεσης, άνω των 1.000€.
Όλοι οι φορείς του Δημοσίου Τομέα θα καταχωρούν υποχρεωτικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του συστήματος, για κάθε δημόσια σύμβαση, τα στοιχεία που αφορούν στο πρωτογενές αίτημα, την έγκρισή του, τη διακήρυξή του, τη συμβασιοποίησή του, καθώς και τις σχετικές πληρωμές για την υλοποίησή της. .euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com