Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών για την Ε.Ψυ.Με.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Μέχρι και τις 31/12/2013 η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με) σε συνεργασία με τον μεγάλο υποστηρικτή των προσπαθειών της, Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π), διοργανώνει δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της και την οικονομική ενίσχυση του Φορέα για λειτουργικές ανάγκες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) αλλά και τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνεται η 2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών μετά την άκρως επιτυχημένη 1η Δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 2η Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού). Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα (page) της Ε.Ψυ.Με στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τώρα να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox (μήνυμα) της σελίδας μας, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (2104635391) καθημερινά 09:00 - 17:00 και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών και των sites που θα προβάλουν τη δράση. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και με τη μορφή σχολίων (comments) κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως τις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η μεγαλύτερη τιμή που θα σταματήσει η πρόταση. Αναμένουμε τη στήριξή σας! Καλή επιτυχία!

Την αρχή στη δημοπρασία κάνουν 7 σπουδαίες φανέλες και έπεται συνέχεια… Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, προσφέροντας δυο φανέλες (Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος) υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους αγώνες για τα προκριματικά του Mundial της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και το θρίαμβο της ομάδος μας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Στη συνέχεια, 3 συλλεκτικές φανέλες από πολύ σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Φορέα μας:
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της αγγλικής Bolton Wanderers F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
Ο Άγγελος Μπασινάς προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ισπανικής Real Mallorca F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της Εθνικής Ελλάδος (Euro 2008) – τελευταίας διοργάνωσης που συμμετείχε ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προσέφεραν 2 φανέλες (Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης) με τις υπογραφές όλων. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 100 ευρώ.

Η Ε.Ψυ.Με. ευχαριστεί τον Π.Σ.Α.Π για την συνεργασία και την τεράστια προσφορά του και στήριξη στην Ε.Ψυ.Με όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα, τους αθλητές και τις διοικήσεις των ομάδων για τη σημαντική τους κίνηση.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΕΔΡΑ: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τ.Κ. 18648
ΤΗΛ- FAX:210-4635391 – 210-4419181
ΕΚΚΕΕ ΑμεΑ
ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
www.epsyme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com