Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

«Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά…»

Τις δυνάμεις του μέτρησε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στα ιδιαιτέρως δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσε αυτή την εβδομάδα με την πανίσχυρη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Για την πορεία της κοινής προετοιμασίας με τους Σέρβους και τις εμπειρίες που απέκτησε από αυτή μίλησε στο sport-fm.gr ο φουνταριστός των Πειραιωτών, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Συνέντευξη στον Ορέστη Κανελλόπουλο:

«Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα που διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έχουμε ανάγκη τέτοια παιχνίδια, εφόσον έχουμε στόχο μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας απέναντι στη Ραντνίτσκι, όπως και από τη βελτίωση που δείξαμε στο παιχνίδι μας. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε δοκιμάσει τις δυνατότητες μας απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δείξαμε ετοιμότητα. Δυστυχώς το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να μας προσφέρει τεστ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως αυτά απέναντι στους Σέρβους» σχολίασε αρχικά ο διεθνής φουνταριστός.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 των ανδρών, ο Χριστόδουλος Κολόμβος τόνισε: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Στόχος από τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κρατάμε τη συγκέντρωση μας και τον αγωνιστικό μας ρυθμό σε υψηλά επίπεδα».

http://www.sport-fm.gr/article/732061?utm_medium=feed&utm_source=winphone&utm_campaign=latest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com