Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση στο σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Αφίσες που σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν τις δράσεις του συλλόγου«SOS Τροχαία Εγκλήματα» και που αφορούν στα καίρια προβλήματα που συμβάλουν στην αναπαραγωγή των τροχαίων συγκρούσεων και έχουν καταστήσει την χώρα μας πρωταθλήτρια στην Ευρώπη, σε αριθμό θανάτων και τραυματισμών από τροχαίες συγκρούσεις. Αφίσες που αντιμετωπίζουν το θέμα της Οδικής Ασφάλειας με εύστοχο, ριζοσπαστικό και πρωτοποριακό σχεδιαστικά τρόπο.
Πάνω από 40.000 νεκροί και πολλαπάσιοι τραυματίες στους ελληνικούς δρόμους από το 1990 μεχρι σήμερα είναι αριθμός πέρα και εξω από κάθε λογική που πρέπει να μας προβληματίσει βαθειά για το πού και πως οδηγούμε-θα. Ας μην ξεχνάμε ούτε στιγμή πως κάθε ένας απ’ αυτούς τους αριθμούς κρύβει ένα ΠΡΟΣΩΠΟ, μια οικογένεια, μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ για πάρα πολλούς ανθρώπους.
Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη στις 7μ.μ. στο χώρο της έκθεσης θα γίνει ανοικτη συζήτηση με την συμμετοχή του Δ. Αρβανίτη, εκπροσώπων του«SOS Τροχαία Εγκλήματα», του σωματείου εργαζομένων ΗΣΑΠ και συλλογικοτήτων του Πειραιά για τό ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης.

thebest.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com