Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Ιωνικός Νικαίας στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο Ιωνικός Νικαίας δείχνει για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς αποφάσισε να βοηθήσει το "Χαμόγελο του Παιδιού" τυπώνοντας το λογότυπό του στις εμφανίσεις των Ακαδημιών.
Ο Ιωνικός Νικαίας στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:


"Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ θέλοντας να βοηθήσει και να συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο στο δύσκολο αλλά και υπέροχο έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, θα τυπώσει το λογότυπό του, στις αγωνιστικές εμφανίσεις των Ακαδημιών.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού” είναι ένας Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά, ο οποίος ιδρύθηκε το 1995 με την βοήθεια εργαζομένων και εθελοντών και λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, αναλαμβάνοντας δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, καθώς και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.

Αυτήν τη στιγμή ο Οργανισμός λειτουργεί 13 Σπίτια για τα παιδιά θύματα κακοποίησης, στα οποία σήμερα ζουν και μεγαλώνουν 309 παιδιά διαφόρων ηλικιών, ενώ συνολικά αυτά τα 18 χρόνια έχουν βρει μία ζεστή αγκαλιά 627 παιδιά.

Οι άνθρωποι του οργανισμού χειρίστηκαν 743 περιστατικά εξαφανίσεων παιδιών ενεργοποιώντας σε κάποιες περιπτώσεις το Amber Alert Hellas.

8.322 διακομιδές παιδιών με τις κινητές ιατρικές μονάδες του οργανισμού πανελλαδικά.

Πραγματοποιήθηκαν 31.047 προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά με τις 3 κινητές μονάδες του οργανισμού

Ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com