Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αιτήσεις για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος "Ενισχυτικής Διδασκαλίας μαθητών του προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά"Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής, προσεγγίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούν τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας και παράλληλα διατηρώντας δίαυλο επικοινωνίας με τα παιδιά-μαθητές των συναποφοίτων, και μετά την εξαιρετική επιτυχία του πρώτου έτους λειτουργίας του προγράμματος, ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου μαθημάτων δωρεάν προγράμματος "Ενισχυτικής Διδασκαλίας" μαθητών του Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου Ιωνιδείου και παιδιών συναποφοίτων και φίλων του Συνδέσμου.

Η ενισχυτική διδασκαλία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Έκθεση/Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική. Τη διδασκαλία των παραπάνω θεματικών ενοτήτων έχουν αναλάβει έμπειροι εκπαιδευτικοί/επιστήμονες των αντιστοίχων ειδικοτήτων.

Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες των γραφείων του Συνδέσμου (Πραξιτέλους 236, Πειραιάς).

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται κάθε Σάββατο και ώρες 10:00 έως 16:00. Το πρόγραμμα ξεκινά με τα μαθήματα της Β' και Γ' Γυμνασίου, για τα οποία η έναρξη προγραμματίζεται για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013.

Σας καλούμε λοιπόν να υποβάλετε άμεσα Αίτηση Εγγραφής. Οι Αιτήσεις, για τις παραπάνω τάξεις, πρέπει να συμπληρωθούν στα γραφεία του Συνδέσμου, από το γονέα/κηδεμόνα του μαθητή, το διάστημα από Δευτέρα 25.11.13 έως και Τρίτη 03.12.13, τις απογευματινές ώρες 06:00-08:00 μ.μ. Ο γονέας/κηδεμόνας πρέπει να είναι είτε μέλος είτε φίλος του Συνδέσμου. Για λεπτομέρειες, μπορείτε να απευθύνεσθε στο Γραμματέα Τομέα Πειραιά κ. Γιάννη Κωνσταντόπουλο (6973-773.062), ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος του Προγράμματος.

Επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com