Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Απόπειρα βανδαλισμού του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.

Απόπειρα βανδαλισμού τα ξημερώματα της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7. Γύρω στις 04:00, τρία (3) άτομα που έφτασαν στο γήπεδο με αυτοκίνητο μάρκας Smart και χρησιμοποιώντας "κάβουρα" (σιδερένιο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί) έκαναν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και χώρους στο Καραϊσκάκη.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι προκάλεσαν ζημιές στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7 που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη προσβάλοντας τη μνήμη των νεκρών αδελφών μας! Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσετε όλοι βλέποντας τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του ΝΑΟΙ.
Οι κύριοι αυτοί (σ.σ.: κάτοικοι της Νέας Ιωνίας και της Νέας Φιλαδέλφειας σύμφωνα με την δήλωσή τους) νόμιζαν ότι θα κάνουν τους βανδαλισμούς τους σε ξέφραγο αμπέλι αλλά γελάστηκαν. Εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».
Μετά από λίγη ώρα συνελήφθησαν και ήδη οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη η οποία οφείλει να τους τιμωρήσει παραδειγματικά και για τη δολιοφθορά που προκάλεσαν, αλλά και για τη βεβήλωση του ιερού μνημείου των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7!
Είναι, όμως, επίσης πολύ σημαντικό να μάθουμε ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ τους έβαλαν να κάνουν αυτή την απαράδεκτη πράξη!
olympiacos24.gr

Φωτογραφίες

ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ! (pics)
ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ! (pics)
ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ! (pics)

1 σχόλιο:

  1. Αφού σέβεστε τους αδερφούς σας όπως λέτε και υποθέτω και την πόλη της οποίας ομάδα είναι ο Ολυμπιακός που αγαπάτε, γιατί δεν σέβεστε και την αξιοπρέπεια της πόλης και κολλάτε αυτοκόλλητα της ομάδας σε όποια καθαρή πινακίδα κυκλοφορίας δείτε; Να το έκαναν αυτό κάποιοι που μισούν ή υποτιμούν τον Πειραιά, θα το καταλάβαινε κανείς. Αλλά να το κάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί της Πειραϊκής ομάδας είναι ακατανόητο, δεν είναι;
    Ανώνυμος πολίτης Περαιά, ένας από τους πολλούς που ζουν στην πόλη αυτή και θλίβονται να βλέπουν ότι δεν την αφήνουν να έχει καλύτερο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com