Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι εταιρικοί αγώνες του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας στο ΣΕΦ


Μετά από 3 αγωνιστικές ημέρες γεμάτες ένταση, προσπάθεια, χαρά και συγκίνηση, η αυλαία τωνΕθνικών Αγώνων Εργασιακής Άθλησης και Υγείας 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει μόλις πέσει, με τον απόηχο της διοργάνωσης να μένει γλυκά χαραγμένος στη μνήμη των συμμετεχόντων.
Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι εταιρικοί αγώνες του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (αγγλ. HOCSH) απέδειξαν έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει, ανανεώνει και ενεργοποιεί τα άτομα και τις ομάδες εντός και εκτός του εργασιακού στίβου.
HCSG_2013 (4).JPG

Το μεγαλύτερο εταιρικό γεγονός της χρονιάς πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών καθώς και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και φιλοξένησε περισσότερους από 450 αθλητές και 30 εταιρίες από την Ελλάδα, την Κίνα, την Ισπανία και την Κύπρο.
HCSG_2013 (1).JPG
Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 8 αθλήματα με μεγάλο κερδισμένο των αγώνων τη ‘’δια βίου άσκηση’’, τη βελτίωση της υγείας & την κοινωνικοποίηση μέσα από αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος.
HCSG_2013 (3).JPG
Τη σεμνή τελετή έναρξης με παρουσιαστή τον καταξιωμένο δημοσιογράφο κο Θοδωρή Δρακάκη, είχαν παρακολουθήσει εκπρόσωποι επίσημων πολιτικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μιχαήλ Άγγελος Βουράκης, ο προιστάμενος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κος Πρόδρομος Τσολακίδης, ο Γ.Γραμματέας ΕΒΕΑ κος Νίκος Σοφιανός, ο Γ.Γραμματέας του Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (μέλος της οποίας είναι και ο HOCSH), εκπρόσωποι των ομάδων και των εταιριών, celebrities, ενώ η διεθνής αθλήτρια του beachvolley Βίκυ Αρβανίτη επεσήμανε με το λόγο της την αναγκαιότητα της άθλησης στο καθημερινό πρόγραμμα κάθε εργαζομένου.
HCSG_2013 (7).JPG

Η οικοδέσποινα και Πρόεδρος του Οργανισμού κα Νιόβη Καραβούλη-Παπαδάκη, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντες, ανέλυσε τις ενέργειες που υλοποιεί ο οργανισμός στο πλαίσιο των σκοπών του και αναφέρθηκε στον μελλοντικό προγραμματισμό και τα σχεδιασμό των δράσεων.
Στην ενθουσιώδη τελετή λήξης τονίστηκε η ιδιαίτερη υποστήριξη των εταιριών Chiquita, Ζαγόρι και SPORTCAMP, και των χορηγών επικοινωνίας STAR, ΔΙΕΣΗ & NOVASPORT FM, ενώ αναδείχθηκε η πολύτιμη προσφορά των εθελοντών από την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ) και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Στις απονομές, οι καταξιωμένοι αθλητές Μάριος Γκιούρδας (βόλει), Ντανιέλ Τσιώκας (table tennis), Νίκος Καρούλιας (ποδόσφαιρο), Βαγγέλης Ζιάγκος (μπάσκετ), Γιάννης Κοσμίδης (bowling) βράβευσαν τους νικητές και με την παρουσία τους προσέδωσαν ιδιαίτερη αξία στην τελετή.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση των Εθνικών μας Αγώνων το 2014. Ο Ελληνικός Οργανισμός σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εταιρικού Αθλητισμού διοργανώνει Ευρωπαϊκά Τουρνουά για το 2014, bowling, basket και ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθούν στα Χανιά και στο Λουτράκι και προγραμματίζει πλήθος αθλητικών δράσεων και επιμορφωτικών workshops και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα του www.hocsh.org
(Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού για τους ενδιαφερόμενους)

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com