Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Σε δυο χρόνια το οικογενειακό ντέρμπι!


Σε δυο χρόνια το οικογενειακό ντέρμπι!
Επισήμως δεν έχει κάποιον ρόλο στο διοικητικό σχήμα του Ιωνικού, αλλά και οι πέτρες γνωρίζουν στη Νίκαια ότι πίσω από την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας κρύβεται ο Μιχάλης Σπανός.
Και επειδή το έχει πάρει και πολύ «ζεστά» το θέμα, στην πιάτσα θεωρούν ότι οι «κυανόλευκοι» -οι πρωτοπόροι του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής με τρεις νίκες και μία ισοπαλία- θα ακολουθήσουν πορεία ασανσέρ προς τη Super League. Μάλιστα, ο Μιχάλης Σπανός λέγεται πως ήδη κάνει τη σχετική πλακίτσα στον γιο του Γιώργο που ως γνωστόν είναι πρόεδρος και αναμορφωτής του Ατρόμητου.

«Σε δύο χρονάκια θα έχουμε οικογενειακό ντέρμπι» προβλέπει ο πατέρας, ο οποίος ουσιαστικά χρηματοδοτεί τον Ιωνικό. Η διαφήμιση ΕΤΕΚΑ (ιδιοκτησίας Σπανού) βρίσκεται στην μπροστινή όψη της φανέλας αλλά και σε περίοπτη θέση στο γήπεδο της Νεάπολης το οποίο έγινε «κουκλί» με τα βελτιωτικά έργα του περασμένου καλοκαιριού. Επιπλέον, ο Μιχάλης Σπανός φέρεται να έβαλε το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει η ομάδα της καρδιάς του και υπερσύγχρονα γραφεία, ενώ με το... οικογενειακό κονέ ο σύλλογος απέκτησε δανεικούς από τον Ατρόμητο και προπονητή τον Μάρκο Δήμο, πρώην τεχνικό της Κ-20 των Περιστεριωτών

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com