Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Να μην ρεζιλευτεί ο Πειραιάς

mixaloliakos
Ιδιαιτέρως ευχάριστη και ελπιδοφόρα  είναι η είδηση ότι ο Πειραιάς, επελέγη ως η πόλη που θα φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας τον Μάιο του 2015.
Επειδή  αποτελεί κορυφαία τιμή για την Ελλάδα και τον Πειραιά , θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν γίνει πάρα πολλά στο « λιμάνι
για να μπορεί  αντάξια της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης, να αναταποκριθεί .
Και το μεγαλύτερο βάρος , πέφτει στους ώμους του Δήμου Πειραιά . Ανεξάρτητα αν θα είναι ξανά Δημοτική Αρχή ή όχι , η σημερινή του Βασίλη Μιχαλολιάκου ( το Μάιο του 2014 έχουμε Δημοτικές Εκλογές) πρέπει άμεσα να καταρτίσει  ένα σχέδιο προετοιμασίας και ν ΄αρχίσει να το  « τρέχει».
Γιατί οι μήνες παρνούν γρήγορα , ήδη άφησε ανεκμετάλλευτους δυο , και είναι πολύ πιθανόν να επαναληφθεί το γνωστό « σύμπτωμα»  της τελευατίας στογμής και της άρπα –κόλλα.
Ακόμη κι αν η Δημοτική Αρχή δεν το αντιλαμβλανεται αυτό και ολιγωρεί , έχουν ευθύνη οι άλλες δημοτικές παρατάξεις της πόλης . τα κόμματα και η κυβέρνηση , να της το επισημαίνουν συνεχώς και να μην  την αφήσουν να ολιγωρήσει άλλο.

http://newsta.gr/paradimotika/%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CF%82/

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ σαμαρά, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com