Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς έξι στη Μύκονο ο Ιωνικός

Χωρίς έξι στη Μύκονο ο Ιωνικός

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» που έχουν ωστόχο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τη νίκη και το 3 στα 3 Μάρκος Δήμος δεν θα έχει στη διαθεσή του για το συγκεκρμένο αγώνα τους τραυματίες Σιμιτσή, Μακρυωνίτη, Μπουλούλη, Κουτσογιανόπουλου καθώ όλοι τους συνεχίζουν να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.
Επίσης εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Νίκαιας τέθηκε και ο Γιάννης Τσακίρης που υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης των χιαστών με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου 5 μήνες, αλλά και ο τιμωρημένος Σταμπούλογλου που εκτίει την τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές που του είχε επιβληθεί την περσινή σεζόν.
Την 19μελή αποστολή της ομάδας της Νεάπολης απαρτίζουν οι:Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης, Κουλακάρης, Ατματζίδης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Τσερκάνι, Μπερνιδάκης, Βασιλείου, Παπασπύρος, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Πολυχρόνης, Μαργιόλης, Κατσαβριάς, Δημητρίου και Κουμουλίδης.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου με καράβι από τον Πειραιά για το νησί των ανέμων και θα επιστρέψει αεροπορικώς στη βάση της μετά το τέλος του αγώνα.


Διάβασε περισσότερα στο: Χωρίς έξι στη Μύκονο ο Ιωνικός | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com