Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα κομποστοποίησης στον Πειραιά

“Αναβαθμίζουμε την καθαριότητα στο απόλυτο τις επόμενες μέρες. Παραλαμβάνουμε νέο στόλο απορριμματοφόρων και δεν θα έχουμε κανένα άλλοθι να μην είναι ο Πειραιάς καθαρός” τόνισε στο Κανάλι 1 ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος. Όπως επισήμανε σύμφωνα με το νέο σχέδιο καθαριότητας θα υπάρχουν σε ετοιμότητα συνεργεία εργαζομένων και στόλος απορριμματοφόρων όπου μετά από επικοινωνία με τον δήμο θα σπεύδουν στον χώρο που υπάρχουν απορρίμματα ακόμη και εάν πριν από λίγη ώρα είχε περάσει το τακτικό δρομολόγιο.

Επίσης ανακοίνωσε και  όπου σε συγκεκριμένους κάδους θα μπορούν να αποθέτουν υπολείμματα τροφών και λαχανικών ή οργανικών ουσιών προκειμένου ο δήμος να τα αξιοποιεί ως λίπασμα στις πλατείες και στα πάρκα. Ο κύριος Μιχαλολιάκος ανέφερε επίσης έργα που θα πραγματοποιηθούν από κονδύλι του ΕΣΠΑ όπως ποδηλατόδρομος, πεζόδρομοι, την δημοπράτηση νέου γηπέδου μπάσκετ στου Δηλαβέρη καθώς και το πάρκο με την παιδική χαρά στη Χατζηκυριακού.

http://kanaliena.gr/2013/10/31/%CE%B2-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com