Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Παναθηναικός- Ολυμπιακός στα ημιτελικά!

Ημιτελικός «αιωνίων» σε μονό παιχνίδι!

Ημιτελικός «αιωνίων» σε μονό παιχνίδι!
Εγινε κι αυτό μετά από 6 χρόνια...
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν θα βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς η κληρωτίδα είχε... άλλα κέφια αυτή τη φορά! Οι «αιώνιοι» κληρώθηκαν στα ημιτελικά, με τον μονό αγώνα να φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου.
Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο, από το οποίο θα προκύψει ο έτερος φιναλίστ του Κυπέλλου. Κι αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο.
Να σημειωθεί πως βάσει του άρθρου 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου, η φιλοξενούμενη ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση οπ Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος δεν δικαιούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της.
Είναι η πρώτη φορά λοιπόν οπου οι δύο «αιώνιο» δεν θα δώσουν το παρών σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2006-07, όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον τελικό του ΟΑΚΑ με το Ρέθυμνο κι έφτασε στην άνετη επικράτηση.Η κλήρωση έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα, υπό την παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος και τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Παπαδόπουλος.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com