Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Η Φανέλα του Back to Back Πρωταθλητή στο Official Olympiacos Bc Store

Με ενημέρωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως το απόγευμα (16:30) του Σαββάτου (19/10) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας φανέλας των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης, στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας, Official Olympiacos Bc Store. Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσουν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννης Παπαπέτρου. Παράλληλα, θα γίνει κλήρωση και για 10 κάρτες διαρκείας.
Η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι παίκτες της ομάδας (Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Mat Lojeski) παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τη νέα εμφάνιση και ρουχισμό της ομάδας για την περίοδο 2013-2014. Σχεδιασμένη από την Nike ειδικά για τον Back to Back Πρωταθλητή Ευρώπης και Κόσμου Ολυμπιακό, καθίσταται μοναδική και συλλεκτική.

Η νέα εμφάνιση παραμένει πιστή στα νικηφόρα ερυθρόλευκα χρώματα ενώ διαθέτει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του παίκτη αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν τους φιλάθλους, όπως η νέα ολόχρυση γραμματοσειρά και η προσθήκη του "Back to Back Champion 2012 & 2013" λογοτύπου στο εσωτερικό πίσω μέρος της κάθε φανέλας, αναδεικνύοντας υπερήφανα την τεράστια επιτυχία κατάκτησης των 2 συνεχόμενων Ευρωπαϊκών Τρόπαιων.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να δουν και να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις καθώς και την νέα collection από την μπουτίκ του Ολυμπιακού το "Official Olympiacos Bc Store", κατά την επίσημη παρουσίαση από τους παίκτες της ομάδας Βαγγέλη Μάντζαρη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Mat Lojeski, το Σάββατο 19/10 στις 16:30.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη κλήρωση για τα 10 Διαρκείας της νέας περιόδου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos Bc Store ενώ στο κατάστημα θα βρίσκεται και το Διηπειρωτικό Τρόπαιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com