Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Έντονες αντιδράσεις για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Δραπετσώνα


Όπως έχει αναφερθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια στο Κερατσίνι, αλλά, στη Λεωφόρο Αγωνιστών Πολυτεχνείου, στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες είναι οι αντιδράσεις, σε αυτήν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, από μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και καταστηματάρχες του Κερατσινίου, αφού θα είναι ένα ακόμα χτύπημα όπως λένε στις ήδη δύσκολες μέρες που βιώνουν.Επίσης αντιδράσεις υπάρχουν και από τους γονείς των μαθητών. Όπως είναι γνωστό τα σχολεία του Κερατσινίου είναι 7 φορές περισσότερα, και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τη μεταφορά των γονέων, μιας και δεν υπάρχει συχνή συγκοινωνία που να συνδέει τις δύο πόλεις. Μέσα σε αυτό θα πρέπει να υπολογιστή και το μεγάλο κόστος, για τον Δήμο, της μεταφοράς των μαθητών που πρόκειται να παρελάσουν, αφού θα μετακινηθούν με πούλμαν από τα σχολεία τους προς τον χώρο παρέλασης στην Δραπετσώνα.

Τέλος αντιδράσεις υπάρχουν και από τους ίδιους τους κατοίκους της Δραπετσώνας, αφού θεωρούν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ότι οι Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή τους έχει περιθωριοποιήσει τόσα χρόνια και όλο αυτό γίνεται για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Από το keratsinivoice.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com