Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Με κόσμο και 20 μελή αποστολή για το απόλυτο ο Ιωνικός!

Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Χρυσάφης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και οι Τσακίρης, Μακρυωνίτης,Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
 Με 20άδα για το τρία στα τρία ο Ιωνικός
Την 20μελή αποστολή των «κυανολεύκων» για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους» απαρτίζουν οι:Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Νικολακόπουλος,Μακρής,Πολυχρόνης,Βασιλείου,
Παπασπύρου,Μπερνιδάκη,Μπεκατώρος,Ατματσίδης,Δημητρίου,Σταμπούλογλου,Σιμιτσής,Κατσαβριάς,Σκαφτούρος,Μαργιόλης,Κουμουλίδης ,Τσερκάνι και  Κουλακάρης.
Άλλωστε η πληρότητα που έχει το εφετινό ρόστερ του πειραϊκού συλλόγου, είναι τέτοιο που του δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να μην επηρρεάζεται από αυτές. Με δεδομένο τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα το συγκρότημα της Νίκαιας στόχος του στο αυριανό παιχνίδι δεν μπορεί να είναι άλλος από την τρίτη εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο πιστεύουν οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν πως θα γίνει απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου.


Διάβασε περισσότερα στο: Με 20άδα για το τρία στα τρία ο Ιωνικός | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com