Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

To βόλεϊ απέκτησε οργανωμένους οπαδούς.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΑΠ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το παρόν έδωσαν τα μέλη της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Συλλόγου Γιάννης Στουραϊτης, Βασίλης Ράπτης, Αλέξανδρος Βαρθαλίτης, Γιάννης Τζούστας, Νίκος Δελαγραμμάτικας και Δημήτρης Αρβανιτίδης, ενώ από πλευράς αθλητών το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σάκης Ψάρρας και ο Διευθυντής του Βασίλης Μηνούδης.


To βόλεϊ απέκτησε οργανωμένους οπαδούς...
Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν λεπτομερώς το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ για τους στόχους και το όραμα που έχουν για τις Εθνικές μας ομάδες, ενώ παράλληλα ζητήθηκε αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι να έχει και στήριξη με την μαζική συμμετοχή των αθλητών στους κόλπους του Συλλόγου…

Ο Γιάννης Στουραϊτής αναφερόμενος στη συνάντηση των δύο πλευρών υπογράμμισε «Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στα πλαίσια της διεύρυνσής του και των επαφών του με τους φορείς του αθλήματος συναντήθηκε με τον ΠΑΣΑΠ. Μάλιστα η επιλογή του ΠΑΣΑΠ για την έναρξη των συναντήσεων μας αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα γιατί πιστεύουμε πως οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και το άθλημα υπάρχει από αυτούς.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ενημερώσαμε τους αθλητές για τους στόχους, τις επιδιώξεις, αλλά και τις δραστηριότητες που έχουμε προγραμματίσει. Κατά την διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν όλοι οι τρόποι με τους οποίους ο ΠΑΣΑΠ μπορεί να βοηθήσει τον Σύλλογο, προκειμένου αυτός να γιγαντωθεί και να πετύχουμε όλα όσα οραματιζόμαστε. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η ανάγκη ενότητας του βόλεϊ, κατεύθυνση για την οποία ο Σύλλογος καλείται να παίξει ουσιαστικό ρόλο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε «Με μεγάλη μας χαρά συναντηθήκαμε με τον νεοσύστατο Σύλλογο Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης και ανταλλάξαμε απόψεις. Εμείς είμαστε πάντα στην διάθεση των ανθρώπων του και είδαμε πως υπάρχει καλή διάθεση.

Θέτουμε τον εαυτός μας και σαν ΠΑΣΑΠ αλλά και προσωπικά στη διάθεση του Συλλόγου για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύουμε ότι πάντα μέσα από την ενότητα μπορούν να βγούνε καλά πράγματα για το άθλημά μας που τόσο πολύ αγαπάμε.

Καλούμε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στο νεοσύστατο αυτό σωματείο και όσο μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας θα το κάνουμε με μεγάλη μας χαρά».


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com