Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Διαγωνισμός ανάδειξης του καλύτερου Έλληνα DJ

Διαγωνισμός ανάδειξης του καλύτερου Έλληνα DJ

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00 η Corona Extra προσκαλεί όλους τους φίλους της house μουσικής στο café/bar/restaurantISTIOPLOIKOS (Μικρολίμανο – τέρμα Ακτής Κουμουνδούρου) να παρακολουθήσουν από κοντά την ανάδειξη του Έλληνα Βασιλιά των DJs, του MOVIDA CORONA NATIONAL DJ 2013, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Διεθνή Ημιτελικό στην Ibiza.

Οι 4 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή του Μεγάλου Προκριματικού και να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό, V-KLS, DJ ARIS JR., GEORGE BADOUVAKIS και STERGIOS SIGMA, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο MOVIDA CORONA NATIONAL DJ 2013.
Ο διαγωνισμός αποκτά όμως και μια άλλη διάσταση με πολλές “Guest” εμφανίσεις, αφού στα decks θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο ξεσηκωτικός G. Pal, οι MOVIDA CORONA NATIONAL DJs των 2 τελευταίων ετών από την Ελλάδα (Mr. M & Don X) αλλά και ο Μεγάλος Νικητής διεθνώς του διαγωνισμού MOVIDA CORONA 2012, DJ Remi Nordhaug από την Νορβηγία. Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα πως η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως μία από τις χώρες στις οποίες θα παρευρεθεί και ο CEO της PACHA RECORDINGS, αφού ο Μεγάλος Νικητής του MOVIDA CORONA Διαγωνισμού διεθνώς θα συμμετέχει σε 3 CDs της δισκογραφικής εταιρείας Pacha Recordings και θα έχει την ευκαιρία να παίξει live στο Pacha Club στην Ibiza.
Εκτός από την υπόσχεση για μια αξέχαστη βραδιά, η Corona Extra δίνει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους, να κερδίσουν μοναδικά MOVIDA CORONA δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com