Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πλήθος κόσμου και μεγάλες συγκινήσεις στη γιορτή του ΣΕΠΠΕΠαρουσία 600 φίλων του βόλεϊ, ο Σ.Ε.Π.ΠΕ. γιόρτασε με κάθε τιμή τα 30 χρόνια «ζωής» του, σε μια όμορφη εκδήλωση που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και συγκέντρωσε όλες τις γενιές του αθλήματος.Ο σύνδεσμος προπονητών τίμησε τα ιδρυτικά του μέλη, καθώς επίσης και σημαντικά πρόσωπα του αθλητισμού για την προσφορά τους. Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Τάκη Φλώρου τον οποίο τίμησαν με την παρουσία του όλες οι παλιές του αθλήτριες και μεγάλες δόξες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ όπως οι Αγγελάκη, Ιορδανίδου, Πραγκαλούδη, Μπλάμη.

«Ήταν πολλές οι συγκινητικές στιγμές σε μια εξαιρετική εκδήλωση στην οποία είχαμε όλοι την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, ενώ ήταν πολύ ευχάριστο που ενώθηκαν όλες οι γενιές του βόλεϊ, από πρώην αθλητές και παράγοντες μέχρι τα μικρά κορίτσια από τις Αμαζόνες και τον Ηρακλή Κηφισιάς», σχολίασε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης που μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Στουραϊτη και τα μέλη του ΔΣ Παναγιώτα Τουρσούγκα, Απόστολο Βέτσα, Τάκη Χρυσοχόου και Νεκτάριο Χαλβατζή εκπροσώπησαν την ομοσπονδία.

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω πένθους, ενώ αντίθετα, το παρών έδωσαν οι περισσότεροι από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Αναλυτικά, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι:
κ. Θεοδωρακάκης Λεωνίδας Επίτιμος Πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
κ. Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας
κ. Μπάγεβιτς Ντούσαν, Πρώην προπονητής & ποδοσφαιριστής και νυν Επικεφαλής Αγωνιστικού Τμήματος της ΑΕΚ
κ. Προσαλίκας Στέλιος, Τέως Πρόεδρος Σ.Ε.Π.ΠΕ.
κ. Λάιος Ιωάννης, Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών (Phd)
κα. Μπαρζούκα Καρολίνα, Επίκουρος Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με αντικείμενο την προπονησιολογία.
κ. Πολύζος Στέφανος Προπονητής Πετοσφαίρισης
κ. Φλώρος Δημήτριος, Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Κορασίδων
κα. Λιναράκη Μαρία, Προπονήτρια Πετοσφαίρισης


http://www.volleyball.gr/index.php?option=mod_slider&articleid=8711&view=article&submnuid=14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com