Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Ροκές» στο Κατράκειο


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντούν το Σπύρο Γραμμένο και το Χριστόφορο Ζαραλίκο σε μια μεγάλη γιορτή, με τραγούδια και σάτιρα που θα μας δώσουν δυνάμεις για το χειμώνα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο.

Με ροκ διάθεση ο «40 Χρόνια Εφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στη Νίκαια για να κλείσει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τον εορτασμό των 40 χρόνων του στη δισκογραφία. Με «αποσκευές» τα καλύτερα τραγούδια του από αυτή την πορεία, ταξιδεύει στην καινούρια 10ετια του, με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια ενός έφηβου ροκά.

Μαζί του οι καλοί του φίλοι Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης, στήνουν από κοινού το δικό τους πρόγραμμα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Αθήνα το αποτέλεσμα της σύμπραξης τους. Οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί άλλοτε με τρυφερότητα  και άλλοτε με οργή, αφιερώνουν στις «Μέρες Αδέσποτες» που ζούμε, τα τραγούδια τους, διατηρώντας πάντα τις «Κακές Συνήθειες» τους.

Τη συναυλία ανοίγει ο «καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής» Σπύρος Γραμμένος. Πιο ανώριμος από ποτέ, επιστρατεύει ολόκληρη την ομορφιά του, το 80% του ταλέντου του, και μας αφήνει άναυδους με την ουσία της ύπαρξης του. Χαρίζει απλόχερα αγάπη και ιστορίες για παγκάκια, κουκουλοφόρους και σκύλους.

Τη ροή και την παρουσίασης του προγράμματος αναλαμβάνει ο έμπειρος κωμικόςΧριστόφορος Ζαραλίκος. Με το καυστικό του χιούμορ αλλά –κυρίως- το ορθωμένο του ανάστημα, θα επιχειρήσει να βάλει μια τάξη στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Ώρα έναρξης 20.30 μ.μ.
Προσέλευση  19.30 μ.μ

Tιμή εισιτηρίου:
Προπώληση 10€
 ταμείο: 12€.
*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων:
·         Καταστήματα Public
·         Καταστήματα «Παπασωτηρίου»
·         Ηλεκτρονικά στο viva.gr, τηλ. 11876 & Seven Spots,
·         Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 210 4278100), Δημαρχείο Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 8), Πληροφορίες: 213 2004810


Για την πρόσβασή σας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας  εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
·         Από metro Αιγάλεω: Λεωφορείο 750
·         Απο ηλεκτρικό Πειραιά: Λεωφορείο 800
·         Απο Εθνικής Αντιστάσεως, Πειραιά: Λεωφορεία 814, 800

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com