Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ακαδημίες γυναικείου ποδοσφαίρου στα Καμίνια

Γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην χώρα μας προσφέρει ο Αθλητικός Όμιλος της Ένωσης Καμινίων με την δημιουργία ακαδημιών και για τα δύο φύλα.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση της ομάδας:
"Ο Αθλητικός Όμιλος «ΈΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ» (Πρώην Ολυμπιακός Καμινίων) που εδρεύει στη πόλη του Πειραιά και συγκεκριμένα την περιοχή των Καμινίων, σας προσκαλεί να εγγραφείτε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου με τμήματα ποδοσφαίρου για κορίτσια & αγόρια.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την πιστοποιημένη παροχή εγγυημένης εκπαίδευσης, μια ομάδα πτυχιούχων προπονητών και γυμναστών με άρτια επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ακαδημία, μαθαίνοντας στα παιδιά μας τις βασικές τεχνικές και όλα τα θεωρητικά στοιχεία του ποδοσφαίρου.

Σε ένα άθλημα ιδιαίτερα αρεστό στα παιδιά, προάγουμε την προσπάθεια αλλά και το αποτέλεσμα, την ομαδικότητα και τον ανταγωνισμό. Αναδεικνύουμε την ομορφιά του αθλητισμού, την άμιλλα, τη προσπάθεια, την επιτυχία.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:30 έως 14:30 στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια επί της οδού Αμοργού & Κυθήρων.

Για πληροφορίες, εγγραφές αλλά και κάθε ενημέρωση των γονέων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Λειτουργίας της Ακαδημίας κ. Υπερμάχου Βάνα στο τηλέφωνο 6944289988 & στην ηλεκτρονική διεύθυνση kaminia.academy@hotmail.com ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com