Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτή Δοκιμή της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εντός του λιμενικού χώρου
Ο ΟΛΠ Α.Ε. καλεί τους φιλότεχνους και όλους τους πολίτες του Πειραιά να παρακολουθήσουν την Ανοιχτή Δοκιμή της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα γίνει εντός του λιμενικού χώρου (Πύλη Ε9, απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα, στην Ακτή Μιαούλη) την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:00.
Η μουσική εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα περιλαμβάνει έργα της νέας καλλιτεχνικής περιόδου της Λυρικής Σκηνής και αποσπάσματα (άριες) από τις όπερες “Σταχτοπούτα” του Ροσσίνι, “Ριγολέττος” του Βέρντι και “Καρυοθραύστης” του Τσαϊκόφσκι.
Την ορχήστρα της Λυρικής θα διευθύνει ο μαέστρος Ζαν Κριστόφ Σαρρόν και θα ερμηνεύσουν έργα οι μονωδοί Βασίλης Καβάγιας, Βασιλική Καραγιάννη, Ειρήνη Καραγιάννη και Γιάννης Χριστόπουλος.
Η ανοιχτή Συναυλία της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον Πειραιά σε μια συνεργασία Λυρικής και ΟΛΠ, με στόχο να φέρει τη λυρική τέχνη κοντά στη ζωή της πόλης, στους κατοίκους, τους επισκέπτες ακόμα και τους περαστικούς απ’ το λιμάνι. Όσοι θα παραβρεθούν θα ζήσουν από κοντά τη μαγική ατμόσφαιρα της προετοιμασίας μιας μεγάλης ορχήστρας.
Σημειώνεται ότι την προηγούμενη ανοιχτή δοκιμή του Ιουλίου στην Αθήνα παρακολούθησαν 3.000 θεατές, ενώ το πρόσφατο αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας 5.000 θεατές.
Είναι αυτονόητο ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

olp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com