Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ευχές του Ιωνικού Νικαίας στον «δικό» του Καββαδά…

Ο Βασίλης Καββαδάς «περπάτησε» μπασκετικά με την φανέλα του Ιωνικού Νικαίας και δεν ξεχνά την πρώτη του ομάδα. Το ίδιο, όμως, πράττει και ο Ιωνικός Νικαίας.
Οι ευχές του Ιωνικού στον «δικό» του Καββαδά…

Ο διεθνής σέντερ επισκέπτεται αυτές τις μέρες τον «Πλάτωνα», ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πανιωνίου. Ο Ιωνικός Νικαίας θέλησε μάλιστα ευχηθεί από καρδιάς στον Βασίλη Καββαδά:
«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε πολλούς στον Πλάτωνα όταν είδαν τον Βασίλη Καββαδά να διαβαίνει τον Πλάτωνα με αθλητική περιβολή, ερχόμενος να κάνει την «αποθεραπεία» του μετά το πρόσφατο επίσημο «βάπτισμα» του πυρός στο Eurobasket της Σλοβενίας.
Ο Βασίλης, αυτές τις ημέρες έρχεται στον «Πλάτωνα», στο κλειστό που ανδρώθηκε, και προπονείται προκειμένου να είναι σε φόρμα προτού ακολουθήσει την προετοιμασία του Πανιωνίου για το επερχόμενο πρωτάθλημα.
Στο διάστημα αυτών των προπονήσεων, ο Βασίλης δεν ξέχασε και τα τμήματα υποδομής του Ιωνικού απ' όπου ξεκίνησε και μεγαλούργησε, παρευρισκόμενος μάλιστα και στην προπόνηση των παμπαίδων του συλλόγου.
Στο Σύλλογο είναι έκδηλη η ικανοποίηση για την πρόοδο του αθλητή ενώ ακόμα πιο ευχάριστο είναι το γεγονός πως ανέκαθεν ο Βασίλης, όποτε του το επιτρέπουν οι συνθήκες, δεν ξεχνά την προηγούμενη Ομάδα του, και δίνει το παρών και σε αγώνες του Ιωνικού, όποτε του το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Του ευχόμαστε από καρδιάς, κάθε επιτυχία, υγεία και καλή συνέχεια».

superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com