Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση για την Κάρτα Φιλάθλου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα σημεία εγγραφής της "Κάρτας Φιλάθλου Ολυμπιακού", αλλά και την αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή.
"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. υπενθυμίζει στους φιλάθλους, ότι εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ οι φίλαθλοι που θα έχουν την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού».

Η «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» κοστίζει 10€ ετησίως και αφορά αποκλειστικά και μόνο, οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της αγωνιστικής μας κυριαρχίας σε όλα τα αθλήματα.

Για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία των φιλάθλων μας, προτείνουμε να την προμηθευτούν έγκαιρα.

Τα σημεία εγγραφής για την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» είναι τα ακόλουθα:

Α. Στην αίθουσα του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην οποία γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και για όσο θα συνεχιστεί η διάθεσή τους.

Β. Στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως εξής, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 17:00, Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00

Γ. Στα Γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00.

Δ. Στους συνδέσμους της Θύρας 7 στην Αττική και στην επαρχία.

Ε. Τις ημέρες διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» και από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Τα ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δικαιούνται να παραλάβουν δωρεάν την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» ΜΟΝΟ από το τμήμα Μελών που βρίσκεται στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (στην αίθουσα που γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Την αίτηση για την απόκτηση της «Κάρτας Φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να την κατεβάσετε ώστε να τη συμπληρώσετε από ΕΔΩ".

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com