Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» πήραν οι πολίστες

Μετά τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού και αυτοί του πόλο πήραν στα χέρια τους την κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού ως μια ένδειξη στήριξης προς τις προσπάθειες της διοίκησης του Ερασιτέχνη για την οικονομική εξυγίανση τμημάτων.
Την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» πήραν οι πολίστες
«Οφείλαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να αποκτήσουμε την κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού» τόνισε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος στηρίζει όχι μόνο τη δική μας ομάδα αλλά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και τις Ακαδημίες μας. Θέλουμε έναν Ολυμπιακό πιο δυνατό σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς είναι ενιαίος, και όλοι μαζί φίλαθλοι, αθλητές, και Διοίκηση επιθυμούμε να βλέπουμε τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν, να φέρνουν πρωταθλήματα, κύπελλα, τρόπαια και να είμαστε υπερήφανοι.
Θεωρώ ότι οι οπαδοί μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή της προηγούμενης χρονιάς. Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το εγχείρημα της κάρτας φιλάθλου. Βλέπουμε ότι η ανταπόκριση είναι τεράστια και μέρα με την ημέρα γίνεται και μεγαλύτερη.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε σε δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα. Ο Ερασιτέχνης προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των καιρών και πάνω σε αυτές προσάρμοσε και τη λειτουργία του. Άρχισε να αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις του και η μεγαλύτερή δύναμη του είναι ο κόσμος μας, ο οποίος όταν ο σύλλογος βρέθηκε σε δύσκολη θέση ενεργοποιήθηκε με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα».

Στην προσπάθεια αυτή αναφέρθηκε και ο Νίκος Δεληγιάννης:

«Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το παράδειγμα. Το εγχείρημα είναι για το καλό το δικό μας και θα καταστήσει ακόμη πιο ισχυρό τον Ερασιτέχνη. Οι φίλαθλοί μας μπαίνουν μπροστάρηδες σε όλες τις δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση του συλλόγου και αξίζει να είμαστε στο πλευρό τους. Πρέπει να αποκτήσουμε την κάρτα φιλάθλου όχι μόνο εμείς, οι αθλητές των ομάδων του Ερασιτέχνη αλλά και όλα τα μέλη των οικογενειών μας».

Με τον Νίκο Δεληγιάννη συμφώνησαν απόλυτα ο Τάσος Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης:

«Ο κόσμος ενισχύει τη δική μας προσπάθεια. Χάρη στον κόσμο, που από το υστέρημά του βοηθάει με κάθε τρόπο, μπορούμε να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε χωρίς να μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο, ώστε να πάμε τον σύλλογο ψηλά. Αλλοίμονο λοιπόν εάν δεν ήμασταν εμείς κοντά σε αυτή την πρωτοβουλία της Διοίκησης», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας.

«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να προβούμε σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ήταν και παραμένει δίπλα μας. Και ηθικά αλλά και με την οικονομική συνεισφορά του. Είναι τιμή μας να γινόμαστε κομμάτι των φιλάθλων μας. Εξάλλου, το πρόγραμμα της κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού έχει ως στόχο να παραμείνει δυνατός ο Ερασιτέχνης. Η Διοίκηση έχει κάνει τα πάντα έτσι ώστε να ξεπεράσει ο σύλλογος τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε και θέλουμε να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση», ήταν το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μουρίκη.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com