Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η νέα φανέλα των back2back ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τις εμφανίσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης κι ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι ότι οι αριθμοί θα είναι τυπωμένοι με χρυσή γραμματοσειρά.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Η φανέλα του Back2Back Πρωταθλητή Ευρώπης
Η νέα φανέλα του Θρύλου είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός δίνει στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την νέα φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η νέα φανέλα η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα από τους παίκτες της ομάδας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο τουρνουά της Πάτρας όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός (αύριο Σάββατο 14/9 και την Κυριακή 15/9).
Η φανέλα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον Back2Back Πρωταθλητή Ευρώπης και κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας καθιστώντας την μοναδική και συλλεκτική!
Ένα από τα στοιχεία (δεν είναι μόνο αυτό) που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι οι αριθμοί και τα ονόματα θα είναι τυπωμένα με χρυσή γραμματοσειρά, ενώ η ερυθρόλευκη εμφάνιση θα έχει εφτά ρίγες αντί για πέντε που είχε τα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com