Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση "Κορινθία 2013"


Στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση 2013 «Κορινθία», που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο (5ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών, Σωληνουργεία Κορίνθου), στις 25 – 29 Σεπτεμβρίου 2013, συμμετέχει με περίπτερο το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του.
Στο περίπτερο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες- Έλληνες και ξένοι- θα μπορούν να προμηθευτούν το επικοινωνιακό έντυπο υλικό των επιχειρήσεων και να ενημερωθούν για τα παραγόμενα προϊόντα τους, αλλά και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχουν.
«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας να αποκτήσουν περισσότερο εξωστρεφές πρόσωπο και να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, ώστε να μπορέσουν να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη δύσκολη αυτή οικονομικά συγκυρία. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στηρίζει τις προσπάθειες των Επιμελητηρίων όλης της χώρας στην κατεύθυνση της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων», επισημαίνει, με σχετική δήλωσή του, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος.
Γ.Μπ.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
Κέρδος online   23/9/2013 19:26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com