Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έναντι 434.300 ευρώ πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το διατηρητέο της οδού Σμολένσκυ στο Φάληρο

Έναντι 434.300 ευρώ πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το διατηρητέο στο Φάληρο

Την πώληση, έναντι 434.300 ευρώ, του διατηρητέου κτιρίου ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας και επιφάνειας 372 τ.μ. στο Νέο Φάληρο, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ. Το τίμημα που διαμορφώθηκε 40% άνω της τιμής εκκίνησης, το Ταμείο θεωρεί «ιδιαίτερα ικανοποιητικό δεδομένης της κατάστασης στην αγορά, αλλά και τις επιπλέον επενδύσεις που απαιτούνται για την αναστήλωση του κτιρίου».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του ΤΑΙΠΕΔ «με την πώληση ενός ακόμη ακινήτου έναντι τιμήματος €434.300, 40% άνω της τιμής εκκίνησης, και μέσα από μια ιδιαίτερη ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται το πρόγραμμα αξιοποίησης ακινήτων του Δημοσίου μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr.» 

» Πρόκειται για το διατηρητέο ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας, επιφάνειας 372 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Σμολένσκυ 4, στο Νέο Φάληρο.»

» Πλειοδοτήθηκε στα €434.300, τίμημα ιδιαίτερα ικανοποιητικό με δεδομένη την κατάσταση της αγοράς αλλά και τις επιπλέον επενδύσεις που απαιτούνται για την αναστήλωση του κτιρίου.»

» Το ακίνητο περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο το 2002 από σχολάζουσα κληρονομιά και η πώληση διασφαλίζει την αξιοποίησή του, καθώς ως σήμερα παρέμενε εγκαταλελειμμένο και αναξιοποίητο».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com