Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συμβούλιο Διεύθυνσης του ΟΛΠ Α.Ε. (09.09.2013) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Συμβούλιο Διεύθυνσης του ΟΛΠ Α.Ε. (09.09.2013)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥΤο Συμβούλιο Διεύθυνσης του ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε:
α. Τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των Μόνιμων Δεξαμενών στον Κεντρικό Λιμένα, προκείμενου να συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι την πλήρη ένταξή τους στην Πολιτιστική Ακτή Πειραιά, με πρόσθετες περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

β. Τις εργασίες επισκευής, συντήρησης, καθαρισμού και επιθεώρησης της Μικρής Πλωτής Δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος.
Τα έργα αυτά θα εκτελεσθούν με ανοιχτούς πρόχειρους διαγωνισμούς, η δε συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 878.360 Ευρώ συν ΦΠΑ.
Στόχος του ΟΛΠ Α.Ε. είναι, δεδομένης της κρίσης της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας της περιοχής (Σκαραμαγκάς-Ελευσίνα), να διατηρηθούν και λειτουργήσουν ακόμα και οι παλαιές μονάδες της ΝΕΖ Πειραιά/Περάματος με πλήρη επιθεώρηση μιας 5ετίας, προς όφελος των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων της Ζώνης.

γ. Την κατακύρωση του προκυρηχθέντος διαγωνισμού για τη στελέχωση των ασθενοφόρων παροχής άμεσης βοήθειας, που διατίθενται σε 24ωρη βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Ν. Ικόνιο) και στην Επισκευαστική Βάση Περάματος. Ο Προϋπολογισμός του έργου αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και αναγκών επειγούσης προνοσοκομειακής φροντίδας, ανέρχεται για διάστημα 18 μηνών σε 294.120 Ευρώ.

olp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com