Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Tην ενεργοποίηση διατάξεων μείωσης του μισθώματος επαγγελματικής στέγης ζητεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά


Tην ενεργοποίηση διατάξεων μείωσης του καταβλητέου μισθώματος (είτε με νομοθετική παρέμβαση είτε με συμβατική λύση μέσω και των επιτροπών διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων), «ιδίως στις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των ακινήτων δεν επιδεικνύουν την αρμόζουσα στην οικονομική συγκυρία των τεσσάρων τελευταίων ετών διαπραγματευτική πρακτική» ζητεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, με αφορμή την επικείμενη τροποποίηση των διατάξεων που αφορούν την επαγγελματική στέγη.
Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γ. Μπενέτος σημειώνει: «Θεωρείται άκαιρη η συζήτηση για απελευθέρωση των εμπορικών μισθώσεων, την ώρα που οι επαγγελματίες και οι έμποροι προσπαθούν να διατηρήσουν την επιχείρησή τους, εν μέσω καταιγισμών φόρων, έκτακτων εισφορών, ασφαλιστικών ρυθμίσεων και δόσεων, το τελευταίο που θα περίμεναν είναι και η...απομάκρυνσή από το κατάστημά τους.

Επιτέλους, ας σταματήσει η δια της συνεχούς μετρολογίας αποδυνάμωση της αγοράς και όσων επιχειρήσεων προσπαθούν να μείνουν ζωντανές, σε πείσμα της τροφοδότησης του τέρατος της ανεργίας».

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com