Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Κρουαζιέρες από τον Πειραιά με την εταιρεία Holland AmericaΤα μεσαίου μεγέθους πολυτελέστατα κρουαζιερόπλοια της Holland America φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά από το φετινό Aύγουστο και θα πραγματοποιούν ταξίδια σε όλον τον κόσμο, με ελκυστικούς προορισμούς και εντυπωσιακά λιμάνια προσέγγισης, παρέχοντας στο παραδοσιακό κοινό της κρουαζιέρας, τη δυνατότητα να ταξιδεύει με μικρότερα κρουαζιερόπλοια και να απολαμβάνει στο έπακρο το προσωπικό σέρβις εν πλω. Επιπρόσθετα, οι μεσαίες διαστάσεις των κρουαζιερόπλοιων της Holland America παρέχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν στα δρομολόγιά τους πιο εναλλακτικούς προορισμούς, πέρα από τους ήδη καθιερωμένους.

Οι Έλληνες επιβάτες κρουαζιέρας θα απολαύσουν διατροφή 5 αστέρων στα εστιατόρια της Ηolland America, άνετη και χαλαρή διαμονή σε κομψές και ευρύχωρες καμπίνες, ευγενική και βραβευμένη εξυπηρέτηση απο το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου, διασκέδαση και ψυχαγωγία στους κοινόχρηστους χώρους του κρουαζιερόπλοιου με οργανωμένες δραστηριότητες και show στα κεντρικά σαλόνια που θυμίζουν παλάτια και όλα αυτά στο πλαίσιο μιας τιμολογιακής πολιτικής που χαρακτηρίζεται από συνεχείς ειδικές προσφορές για τους Έλληνες επιβάτες.

Με χαμηλές τιμές, νέα λιμάνια προσέγγισης και νέα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά “η ελληνική κρουαζιέρα δεν περνάει κρίση, αντιθέτως ενισχύεται, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των εκπροσώπων του κλάδου για τη μετατροπή του λιμένα Πειραιά σε Πύλη Τουρισμού και Πολιτισμού”, δήλωσε ο διευθυντής του Navihellas Κέντρου Κρουαζιέρας, κ. Σταύρος Γεωργάνος, προτεινόμενο τουριστικό γραφείο της Holland America στην ελληνική αγορά. -

http://traveldailynews.gr/news/article/56113#sthash.IsKBP3TE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com