Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ερμή Πειραιά

Ο Ερμής Πειραιά αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του μπάσκετ, καθώς η οικογένεια Χρυσοφάκη φροντίζει με τις κινήσεις και την συνέπειά της να τοποθετεί όλο και πιο ψηλά τον πήχη των «ερυθρολεύκων».
Η οικογένεια Χρυοφάκη, όμως, πέραν του Ερμή Πειραιά φροντίζει να βοηθά και τους συνανθρώπους μας σε αυτήν την ομολογουμένως πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα μας. Ο Λευτέρης (φωτό) και ο Νίκος Χρυσοφάκης, ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων», προέβησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δείχνοντας πως είναι… μεγάλοι κι εκτός παρκέ. Κάθε ημέρα στις 19:00, όταν και θα κλείνει το Brothers(Aκτή Μιαούλη 71, απέναντι από το Μέγαρο ΟΛΠ), ιδιοκτησίας της οικογένειάς τους, θα μοιράζονται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τα τρόφιμα που έχουν περισσέψει.
Ο Ερμής Πειραιά κάνοντας το αυτονόητο με την συνέπεια που τον διακρίνει, μοιάζει φορές με την… εξαίρεση στον κανόνα. Η πρωτοβουλία της οικογένειας Χρυσοφάκη για την δωρεάν διανομή τροφίμων μοιάζει κι αυτή με… εξαίρεση στην σημερινή κοινωνία. Ας διαδοθεί η κίνησή της μέχρι η εξαίρεση να ξαναγίνει κανόνας.
superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com