Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Σκανδαλο στο Μπόουλινγκ καταγγέλλει ο δήμαρχοςΑιχμές για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές καταγγελίες για " διαπλοκή" άφησε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την υπόθεση του «Μπόουλινγκ» στον Προφήτη Ηλία ανακοινώνοντας ότι σύντομα «επιστρέφει» πλήρως ανακαινισμένο.

«Μια μικροομαδούλα ανθρώπων, μετρίων,  ζούσαν παρασιτικά από το Δήμο «επηρεάζοντας». Αυτή η ομαδούλα δεν έχει χώρο στη νέα τάξη πραγμάτων της νέας Δημοτικής Αρχής και της συμμαχίας Δημοτικού Συμβουλίου – Δημοτικής Αρχής – εργαζομένων – δημοτών», κατήγγειλε μιλώντας σε εκπομπή στο «Κανάλι 1» ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο ίδιος κατήγγειλε, ακόμα, ότι «κάποιος χρηματίστηκε από τον προηγούμενο για να διατηρήσει το παλαιό σαθρό καθεστώς, όπου το κτήριο ήταν αυθαίρετο, χρωστούσε 100.000 ευρώ όταν εγώ ανέλαβα και οι ζημιές που έχει υποστεί το κτήριο, πέραν των συνήθων χρήσεων, υπερβαίνουν τις 600.000 ευρώ, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση και σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή που παρέλαβε».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά τον εισαγγελέα Πειραιά.

Αναλυτικά, η δήλωση του δημάρχου για την υπόθεση του μπόουλινγκ έχει ως εξής:

«Για το Μπόουλιγκ υπάρχει σφικτό χρονοδιάγραμμα. Ο επενδυτής – ενοικιαστής θα το τελειώσει γρήγορα. Πετύχαμε να ανατρέψουμε τη συνομωσία της διαπλοκής. Κάποιος χρηματίστηκε από τον προηγούμενο για να διατηρήσει το παλαιό σαθρό καθεστώς, όπου το κτήριο ήταν αυθαίρετο, χρωστούσε 100.000 ευρώ όταν εγώ ανέλαβα και οι ζημιές που έχει υποστεί το κτήριο, πέραν των συνήθων χρήσεων, υπερβαίνουν τις 600.000 ευρώ, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση και σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή που παρέλαβε».

«Κάναμε 4 ανοικτούς διαγωνισμούς, χωρίς κανείς να έχει την παραμικρή ένσταση για οποιοδήποτε κομμάτι της διαδικασίας  - και όπως ξέρετε, οι διαγωνισμοί είναι δημόσιοι και μπορεί να τους παρακολουθήσει οποιοσδήποτε πολίτης. Επειδή δεν πίστευαν ότι σε ένα τέτοιο κατεστραμμένο κτήριο θα προκύψει άνθρωπος που θα ενδιαφερθεί να επενδύσει,  κινήθηκαν με τη μέθοδο της λασπολογίας. Αλλά δεν μας κουράζουν εμάς αυτά. Αυτά έλεγα χθες και με τον κ. Εισαγγελέα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μια μικροομαδούλα ανθρώπων, μετρίων,  ζούσαν παρασιτικά από το Δήμο «επηρεάζοντας». Αυτή η ομαδούλα δεν έχει χώρο στη νέα τάξη πραγμάτων της νέας Δημοτικής Αρχής και της συμμαχίας Δημοτικού Συμβουλίου – Δημοτικής Αρχής – εργαζομένων – δημοτών. Το Μπόουλιγκ «επιστρέφει» πλήρως ανακαινισμένο και θα είναι άλλη μια λάμψη για τον Πειραιά. Δεν θα καλύπτει απλώς τις ανάγκες των Πειραιωτών, αλλά θα είναι αίτιο επισκεψιμότητας της πόλης μας.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com