Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Αναπλάσεις στον Πειραιά με το βλέμμα στην κρουαζιέρα


• Συμφωνία Β. Μιχαλολιάκου με Καμίνη για την ανάπλαση της Πειραιώς

Με στόχο την προσέλκυση των τουριστών της κρουζιέρας θα προχωρήσει η ανάπλαση της Τρούμπας. Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του (στο Κ-1) ο Β. Μιχαλολιάκος η ανάπλαση της Τρούμπας θα δώσει τη δυνατότητα να ανοίξουν πολλά καταστήματα εκεί και εστίασης και ψυχαγωγίας και τουριστικών ειδών. «Έτσι, συνέχισε ο δήμαρχος Πειραιά, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τουριστών που δεν κατεβαίνει από το καράβι, θα κατέβει γιατί είναι δίπλα, για να κάνει τη βόλτα του εκεί.

Να κάνει τις αγορές του εκεί και να γνωρίσει τον Πειραιά της διασκέδασης».

Ακόμη ο δήμαρχος Πειραιά ανέφερε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσφατη πρόταση του για την ανάπλαση της Πειραιώς, από την Ομόνοια μέχρι το λιμάνι.
Επιπλέον σε λίγες ημέρες δημοσιοποιείται ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση από το ΣΕΦ μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

Ακόμη ο Β. Μιχαλολιάκος είπε ότι στην πρώτη του συνάντηση με τον υπ. Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί για τον ξύλινο πεζόδρομο στα Μακρά Τείχη, ενώ και οι μονοδρομήσεις τελειώνουν έως τον Σεπτέμβριο. Τέλος γίνεται και η οριστική δημοπράτηση του σπιτιού του Δηλαβέρη στο Άλσος Δηλαβέρη, για να γίνει Βρεφονηπιακός Σταθμός.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com