Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Ο Micky Mouse στον Πειραιά!! Άφιξη του "Disney Magic" στο λιμάνιΓια πρώτη φορά  προσεγγισε  σήμερα Παρασκευή το λιμάνι του Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic», της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας «Disney Cruise Line», με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά.

Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για τη διασκέδαση των παιδιών, με παιχνιδότοπους, νεροτσουλήθρες, κινηματογράφους, αλλά και χώροι δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για τους μεγαλύτερους, όλοι διακοσμημένοι με ζωγραφιές και γλυπτά από τις γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές του Disney.Το «Disney Magic» υποδέχτηκαν στελέχη του ΟΛΠ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης  επεδωσε στον πλοίαρχό του, Robert Olmer, αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Με αφορμή την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στον ΟΛΠ, ο θίασος του πλοίου έδωσε παράσταση με τον Μίκι και τη Μίνι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, στις 12:15, με καλεσμένους μαθητές, σύμφωνα με την επιθυμία της εταιρείας.Στελέχη του ΟΛΠ εκτιμούν ότι η απόφαση της «Disney Cruise Line» να εντάξει στο πρόγραμμά της τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά, είναι κομβικής σημασίας που επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ελλάδα, ως μοναδικό τόπο προορισμού που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό.


Η εταιρεία έχει αυτήν τη στιγμή τέσσερα διαφορετικά «πακέτα» από τη Βαρκελώνη, εκ των οποίων το ένα που περιλαμβάνει και ελληνικούς προορισμούς είναι 12 διανυκτερεύσεων.

Το «Disney Magic» 83.338 τόνων, με μήκος 294 μέτρων,  επιβαίνουν 2.700 επιβάτες και 950 άτομα πλήρωμα,ενώ έχει 11 καταστρώματα.
Το Disney Magic θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα με προορισμό το Kusadasi και την Κυριακή θα επισκεφτεί τη Μύκονο!!,

Κείμενο απο ΑΜΠΕ και www.arxipelagos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com