Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων χθες στον Πειραιά

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων σημειώθηκε χθες 19 Ιουνίου στο λιμάνι κρουαζιέρας του ΟΛΠ ΑΕ, αφού κατέπλευσαν ταυτοχρόνως 8 κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων 5 “νέας γενιάς”. Τα πλοία μετέφεραν 15.000 επιβάτες, οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν από τους 2 διεθνείς σταθμούς επιβατών, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το δείγμα αυτό έρχεται να προστεθεί στα αισιόδοξα μηνύματα για την αύξηση της φετινής τουριστικής διακίνησης στον χώρο της κρουαζιέρας.

Το χθεσινό νέο “ιστορικό υψηλό” διακίνησης πλοίων και επιβατών στο πρώτο λιμάνι της χώρας, “δικαιώνει τις προσπάθειες της διοίκησης του ΟΛΠ ΑΕ για νέες επενδύσεις, ποιοτική εξυπηρέτηση (ISO), ασφάλεια (νέο ISPS) και υποδομές (νέος Σταθμός “Θεμιστοκλέους”)”, σύμφωνα με την εταιρεία. 

Μεταξύ αυτών που “έπιασαν” στο λιμάνι του Πειραιά, και το κρουαζιερόπλοιο της Disney στη Μεσόγειο με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά, θα καλωσορίσει ο ΟΛΠ ΑΕ αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου κατά την πρώτη επίσκεψη του στον Πειραιά (το “Disney Magic” 83.338 gt, έχει μήκος 264 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και φιλοξενεί 2700 επιβάτες και 1005 μέλη πληρώματος).

Τον πλοίαρχο Robert Olmer θα υποδεχτούν στελέχη του ΟΛΠ ΑΕ, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης θα του επιδώσει αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου. 

Η απόφαση της Disney Cruise Line να εντάξει στο πρόγραμμα της από το 2013 τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ελλάδα ως μοναδικό τόπο προορισμού που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό.     

Με αφορμή την πρώτη προσέγγιση του πλοίου της Disney στον ΟΛΠ, η εταιρεία Disney θα πραγματοποιήσει μια παράσταση από θίασο του πλοίου με τον captain Mickey Mouse και τη Minnie Mouse στις 12:15 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ ΑΕ με καλεσμένους μαθητές από ορισμένα σχολεία, σύμφωνα με την επιθυμία της εταιρείας. - See more at: http://traveldailynews.gr/news/article/55682#sthash.UnFN2P0V.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com