Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας «Λεωφόρος Α. Παπανδρέου» στην Δραπετσώνα
Κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση αναμένεται στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, καθώς δόθηκε στην κυκλοφορία, έπειτα από τρεις μήνες διακοπής, λόγω εργασιών συντήρησης, ο οδικός άξονας «Λεωφόρος Α. Παπανδρέου».


Λόγω αντικατάστασης των αρμών συστολοδιαστολής της οδογέφυρας Βασιλειάδη, μεταξύ των πυλών Ε1 και Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά, οι συγκεκριμένες εργασίες απαιτούσαν την απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Τα περισσότερα βαρέα οχήματα για να μπορέσουν να μετακινηθούν από και προς το λιμάνι του Πειραιά, ήταν υποχρεωμένα να διέρχονται από τους κεντρικούς δρόμους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Πειραιά και της αναδόχου εταιρείας, παρέδωσε το έργο νωρίτερα από την καθορισμένη καταληκτική ημερομηνία.

«Το συγκεκριμένο έργο ήταν αναγκαίο για τη βελτίωση της βατότητας της οδού και την εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας, ειδικά στην οδογέφυρα Βασιλειάδη, όπου είχαν εντοπιστεί σημαντικά τεχνικά προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου για την κατανόηση και την ανοχή τους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τη διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην περιοχή τους», τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου.

Πηγή: AMΠE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com