Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Με αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων η τιμωρία

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με αφαίρεση δύο βαθμών ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων, συν πρόστιμο 27.800 ευρώ.

Βαριά είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, για τα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό τρίτο τελικό των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους Πειραιώτες με αφαίρεση δύο βαθμών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με συνολικό πρόστιμο ύψους 27.800 ευρώ, αλλά και με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, έχουν και το δικαίωμα της έφεσης, ώστε να μειωθούν κάποιες από τις ποινές τους.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕα) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού  χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€, β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€, γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο  1.400,00€, δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013."

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com