Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Aγνωστο ακόμα πότε θα λειτουργήσει το Δημοτικό «Ανοιχτή» παραμένει ακόμα η ημερομηνία παράδοσης του Δημοτικού Θεάτρου στον Δήμο Πειραιά.
Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στο «Κανάλι 1» προανήγγειλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει, την προσεχή Τετάρτη,  με μοναδικό θέμα την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου.

«Το Δημοτικό Θέατρο θα λειτουργήσει φέτος. Μπορεί την Τετάρτη, να οριστικοποιήσουμε και την ημερομηνία παράδοσης από τους εργολάβους στο Υπουργείο Πολιτισμού και από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Δήμο», υπογράμμισε ο κ. Μιχαλολιάκος. Και πρόσθεσε:

«Με το που θα μας το παραδώσουν, θα λειτουργήσει αμέσως, αυτό το περίλαμπρο Δημοτικό Θέατρο, το καλύτερο της Ευρώπη με τους ανθρώπους του Πολιτισμού του Πειραιά, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής προτίμησης. Κανείς Δημοτικός Σύμβουλος δεν θα συμμετέχει στην εφορία του Δημοτικού Θεάτρου».  

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι «θα αναστείλω την εφαρμογή της προγραμματικής σύμβασης για ένα χρόνο, για φέτος,  διότι δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει π.χ η Περιφέρεια, μίλησα με τον κ. Σγουρό, είναι φίλος μου, είναι συνεργάσιμος, μου είπε δεν μπορώ να δώσω χρήματα σε ένα Δήμο. Δεν πειράζει.  Έχω εξασφαλίσει τους πόρους από το Υπουργείο Εσωτερικών, με εντολή του Πρωθυπουργού. Βεβαίως, μιλώ και με τον κ. Αρβανιτόπουλο και με τον κ. Τζαβάρα, οι οποίοι δεσμεύονται ότι θα δώσουν και αυτοί τα χρήματα που τους αναλογούν».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com