Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Σαμαράς δωρίζει περιουσία του στο δήμο Πειραιά!

ivi_peiraios
• Το μερίδιο του στο οικόπεδο ΗΒΗ παραχωρεί ο Αλ. Σαμαράς …
 
Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού προχώρησε ο Αλέξης Σαμαράς. Ο αδελφός του πρωθυπουργού, όπως έγινε γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο της Μ. Τρίτης, δώρισε το ποσοστό που έχει στην ιδιοκτησία του( από κληρονομιά)  από το οικόπεδο ΗΒΗ, στην Πειραιώς, στο δήμο Πειραιά!
Όπως είναι γνωστό στο συγκεκριμένο οικόπεδο μεγάλος Ιατρικός Όμιλος προτίθεται να λειτουργήσει σύγχρονη πολυκλινική,  κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα της αντιπολίτευσης στο δήμο. 
Πέρα από την ουσία της υπόθεσης όμως (η δημοτική αρχή ενέκρινε την επένδυση, ο Όμιλος θα σεβαστεί την αρχιτεκτονική των υφιστάμενων κτηρίων και θα αφήσει σημαντικής έκτασης χώρο ελεύθερο για τους πολίτες), σημασία έχει ότι μέσω αυτής της δωρεάς μέρος του οικοπέδου περνάει στην ιδιοκτησία του δήμου. Το γεγονός δε ότι δωρητής είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού έδωσε τη δυνατότητα  σε κύκλους του Β. Μιχαλολιάκου να σημειώνουν για άλλη μια φορά τους στενούς προσωπικούς δεσμούς του δημάρχου Πειραιά με την οικογένεια Σαμαρά – τον κουμπάρο του πρωθυπουργό, αλλά και τον αδελφό του.
Σημείωναν δε την ευτυχή, όπως την χαρακτήριζαν, σύμπτωση για την πόλη, την μέρα που η «Παγόδα» περνάει στο δήμο , μετά και τη σχετική σύσκεψη που έγινε στο υπ. Ναυτιλίας, σύμφωνα και με την εντολή Αντ. Σαμαρά μετά το περίφημο γεύμα στον «Ηλία», στο Χατζηκυριάκειο, την ίδια μέρα ο αδελφός του πρωθυπουργού παραχωρεί στο δήμο την ιδιοκτησία του στο οικόπεδο που έχει επιλεγεί για μια μεγάλη επένδυση στον Πειραιά. «Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι οι άριστες σχέσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον πρωθυπουργό και τον αδελφό του μόνο για το καλό της πόλης του Πειραιά λειτουργούν» έλεγαν στο Portnet.gr οι ίδιοι κύκλοι…

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com