Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Απάντηση Εθνικού σε ΑΕ Μοσχάτου& Δόξα Β.
«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μετά το τέλος του πειραϊκού ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό και στην ΑΕ Μοσχάτου για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΕ Μοσχάτου (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ), που κατήγγειλε την «φιλοξενία» του Εθνικού ήρθε η απάντηση της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε από τον Εθνικό εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την αγωνιστικότητα και την εμφάνιση της καθώς και στον κόσμο για την μαζική παρουσία και βοήθεια του

Σχετικά με σχόλια και ανακοινώσεις τρίτων, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

1)Κατανοούμε ότι τον δυνατό, όλοι προσπαθούν κάπως να τον μειώσουν καθώς επίσης κατανοούμε την πίκρα μετά από μια κακή εμφάνιση.

2)Είναι εύκολο να δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά προκλητικές συμπεριφορές (και δη ποδοσφαιριστών) που προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το αθλητικό κλίμα δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.
Σχόλια και απειλές για την απόδοση του Μοσχάτου στα εναπομείναντα παιχνίδια των μπαράζ θεωρούμε ότι δεν εκφράζουν τη διοίκηση του Μοσχάτου οπότε δεν τα σχολιάζουμε περαιτέρω.

3)Στα της Δόξας Βύρωνα, να επισημάνουμε ότι υπήρξε προ 15ημέρου προφορική συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ μας παιχνίδια τόσο με τον κ. Τζαβέλλα (τον οποίο επί τη ευκαιρία συγχαίρουμε για την επάνοδο της Μοnaco στη LIGUE  1 ) όσο και με τον κ. Παπαδάτο τον οποίο υποδεχτήκαμε και στο γήπεδο του Ρέντη ώστε να δει το χώρο που θα φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Δόξας Βύρωνα. Το αν για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να έρθουν τελικά στο Ρέντη είναι δικαίωμα τους αλλά όχι προτροπή μας
Τέλος, παρότι είδαμε δυο κυρίες να υπογράφουν την ανακοίνωση της Δόξας Βύρωνα,  διακρίνουμε σε αυτήν ύφος παράγοντα παλαιάς κοπής, το οποίο δυναμιτίζει το κλίμα παρά εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
Ας ελπίσουμε όλοι οι αγώνες να παιχτούν στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίσει

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com